OM OS

Vestamager Centret – det lette valg i hverdagen

Alt er let på Vestamager Centret – uanset om du kommer på cykel, gåben eller i bil.

Hos os finder du det meste af det, du har behov for i en travl hverdag. Du kan finde de fleste dagligvarer – hvad enten det er til dig eller dine kæledyr. Du kan få en bid mad i en af centrets spisesteder – eller du kan peppe dit ydre op med en klipning eller skønhedsbehandling. Vi huser også både træning for krop og hjerne – i fitnesscentret og på biblioteket.

Vi har indrettet centret på en måde, der gør det muligt for dig at få dækket dine daglige behov for indkøb og service hurtigt og enkelt.

Vestamager Centret har over 20 butikker, saloner, klinikker og restauranter, der ligger med direkte adgang fra vores store parkeringsplads.

Butikkerne er en skøn blanding af store kæder og små lokale forretningsdrivende. Det er det, der gør Vestamager Centret til et lokalt centrum.

Vestamager Centret skaber et lokalt center lige der, hvor Vestamagers borgere kommer allermest – nemlig lige hvor de bor.

Vestamager Centret – tæt på dig og tæt på naturen 

Uanset om du kommer i bil, på cykel, på gåben eller med bus er det let at finde Vestamager Centret. Vi ligger lige i smørhullet mellem Vestamager Idrætsanlæg, Vestamager Svømmehal, Skelgårdsskolen og Vestamagers store villakvarterer.

I bil

Vores adresse er Ugandavej 111, Kastrup

Du finder os ved at dreje ind på vores store parkeringsplads fra Ugandavej.  

Gratis parkeringspladser har vi masser af – faktisk cirka 25O med let adgang til alle butikker.

På cykel og gåben

Kommer du på cykel eller gåben, så er det endnu lettere at finde os – uanset om du kommer fra nord, syd, øst eller vest. 

Vi ligger umiddelbart vest for Vestamager Idrætsanlæg .

Med tog eller bus

Busserne 33 og 36 kører til/fra Kongelundsvej, hvorfra der er et par minutters gang til centret. Bus 32 kører lige til døren  – se tider her.